Bosch maalämpöpumppu esittely

Bosch maalämpöpumppu esittely

Bosch maalämpöpumppu esittely. Maalämpö on edullisin käyttää. Maalämpö voidaan ottaa lämpöä porakaivosta tai maapiirisistä. Porakaivon syvyys on hyvä selvittää ammattilaisen kanssa.

Maksimaaliset säästöt uusinta tekniikkaa käyttävillä maalämpöpumpuilla.

Bosch Compress 5000 LW/M -uutuustuote on tulos jatkuvasta tutkimustyöstämme, jolla pyrimme lisäämään käyttäjille koituvaa hyötyä. Matkapuhelimen etäohjauksella voit esimerkiksi laskea kodin lämpötilaa ollessasi matkoilla. Sisäänrakennetuilla matalaenergiakiertovesipumpuilla saadaan entistäkin suuremmat säästöt. Malli soveltuu monipuolisiin käyttötarkoituksiin lattialämmöstä uima-altaan lämmittämiseen.

Bosch-lämpöpumput ovat jo perusosiltaan säästön, laadun ja luotettavuuden perusteella arvioiden huipputasoa. Lämpöpumpun ytimenä on maailmanlaajuisesti patentoitu scroll-kompressori, joka on varmatoiminen ja energiatehokas. Kompressori on pienimpiä yksityiskohtia myöten optimoitu ja äänitasoltaan hiljainen. Maksimi menoveden lämpötila on 65 astetta.

Uudessa Bosch Compress 5000 LW/M -lämpöpumpussa on lisäksi kaksi erittäin energiatehokasta A-luokan kiertovesipumppua. Tämä minimoi lämpöpumpun sähkönkulutuksen ja maksimoi säästöt.

Rego 1000 -automatiikka tuo uusia mahdollisuuksia. Suurempaa tehoa tarvittaessa voidaan yhdistää kaksi lämpöpumppua. Automatiikalla voidaan ohjata kolmea eri lämpöpiiriä. Samaa lämpökaivoa voidaan helposti hyödyntää myös viilennykseen. Lisävarusteiden ansiosta voit lämmittää myös uima-allasta tai kytkeä aurinkojärjestelmän lämpöpumppulaitteistoon. Lämpöpumppu mukautuu tarpeisiisi kameleontin tavoin.

Valittavissa mallit LW ja LW/M. LW/M-malli sisältää lämminvesivaraajan. LW-malliin voidaan tarvittaessa lisätä erillinen käyttövesivaraaja.

Compress 5000 voidaan haluttaessa varustaa etäohjausmoduulilla, jolloin lämpöpumppua voi valvoa ja ohjata älypuhelimella.

Tuotteen edut

 • Maailmanlaajuisesti patentoitu scroll-kompressori (max. menoveden lämpötila 65 astetta)
 • Rosterinen käyttövesivaraaja
 • Uusi Rego 1000 -automatiikka, jonka selkeän graafisen näytön ansiosta käyttö on vaivatonta ja lämpötilan säätö on helppoa
 • Lisävarusteiden ansiosta voidaan ohjata kolmea piiriä:
  • lattialämmön ja pattereiden yhdistelmä
  • uima-altaan lämmityksen ohjaus
  • aurinkolämpö
 • Kahta sarjaan kytkettyä lämpöpumppua voidaan ohjata
 • Kaksi A-luokan kiertovesipumppua takaa alhaisen energiakulutuksen
 • Saatavana koot 6 – 17 kW, joten lähes kaikkiin kiinteistöihin voidaan valita tilaan optimaalisesti soveltuva koko
 • Helppo huoltaa, vaivaton ja nopea asennus

Business and ownership philosophyalong with no other conflict professional academic writing services by pro-academic-writers.com/